Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ


      Την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016 ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ευπαλίου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο Δημαρχείο, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ευχαριστεί τους συγχωριανούς μας και τους τοπικούς παράγοντες που μας τίμησαν με την παρουσία τους σ΄αυτή την εκδήλωσή μας.
      Η παρουσία των συγχωριανών μας κάθε χρόνο είναι και μεγαλύτερη, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι συμμερίζονται το έργο μας και μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας στην πολιτιστική μας διαδρομή.
      Ευχαριστούμε τους χορηγούς της εκδήλωσής μας: τον φούρνο του χωριού μας, την Κα Λακουμέντα Δήμητρα για τη νόστιμη βασιλόπιτα, τον Κο Γιαννακούρη Κώστα για τα εδέσματα που μας πρόσφερε, τον Κο Κατσαρό Γιάννη για τα αναψυκτικά και τον Κο Καρβέλη Θύμιο για το κρασί.

Το Διοικητικό Συμβούλιο εύχεται σε όλους

 ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ  ΥΓΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ.


















ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΕΥΠΑΛΙΟΥ – ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ

      Για άλλη μια φορά μας εξέπληξε η Νηπιαγωγός κ. Νταουσάνη Χ. με την γιορτή που διοργάνωσε μαζί με το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Νηπιαγωγείου Ευπαλίου.
      Παράλληλα με την κοπή της πίτας παρουσιάστηκε από τη «Σβούρα» ένα διαδραστικό παραμύθι με τίτλο «ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΟΙ», με σκοπό να καταλάβουν οι μικροί μας φίλοι πόσο σημαντικό πράγμα στη ζωή μας είναι η φιλία. Στη συνέχεια τα παιδιά ζωγράφισαν το λουλούδι της φιλίας που τους δόθηκε και κατασκεύασαν μαζί με την Κα Άντζυ Κάντσου μια πάνινη κούκλα.
      Τα παιδιά κατενθουσιασμένα πέρασαν μαζί με τους γονείς  ένα ευχάριστο πρωινό.

      Συγχαρητήρια στη Νηπιαγωγό κ. Νταουσάνη Χ.  και της ευχόμαστε να συνεχίσει έτσι το δημιουργικό της έργο.















Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016


                                        ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ  ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ
                             

                              


                  ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016
                            ΩΡΑ :  16.00΄ - 20.00΄
                 ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΥΑΣ ΕΥΠΑΛΙΟΥ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
      Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Ευπαλίου  διοργάνωσε τη χριστουγεννιάτικη γιορτή του στην Πλατεία Καρυάς την Κυριακή
      Η χορωδία του «ΤΕΧΝΟΥΡΓΕΙΟΥ» μας τραγούδησε κάλαντα από διάφορα μέρη της Ελλάδας, ενώ η χορωδία των μικρών μας παιδιών τραγούδησε τα κάλαντα των χριστουγέννων και της πρωτοχρονιάς.  Ακολούθησε αναπαράσταση των χριστουγεννιάτικων εθίμων από τα παιδιά όπως το σπάσιμο του ροδιού, το ζύμωμα του χριστόψωμου, το ράντισμα με τις κολόνιες, το άκραντο νερό της βρύσης, τα καλικαντζαράκια και άλλα. Ο ΄Αγιος Βασίλης μοίρασε στα παιδιά σοκολάτες και εκείνα χαρούμενα έπαιξαν μαζί του.
        Τα παιδιά της Γ΄Γυμνασίου μαζί με την καθηγήτρια των εικαστικών κ.Λογοθέτη Σ. έβαλαν την δική τους πινελιά στην όμορφη γιορτή με το χριστουγεννιάτικο παζάρι τους με χειροποίητες χριστουγεννιάτικες δημιουργίες . Συγχαρητήρια στην καθηγήτριά τους και στα παιδιά γι΄ αυτή τους την πρωτοβουλία. 

       Ευχαριστούμε τον κ. Κερασιά Παναγιώτη και τον κ. Σίνη Γ. που πλαισίωσαν με τη χορωδία τους τη γιορτή μας, τον κ. Τριανταφύλλου Γ. για την ηχητική κάλυψη και την κ. Λακουμέντα Δήμητρα για τα νόστιμα μελομακάρονα που μας χορήγησε και κεράσαμε τους συγχωριανούς μας και τέλος την επιχείρηση ΑΦΟΙ ΣΤΑΘΑΤΟΣ που μας χορήγησαν την ξυλεία και κατασκευάσαμε το σπίτι του  Αι-Βασίλη. Επίσης ευχαριστούμε για την βοήθεια στην κατασκευή του σπιτιού τον Πετρόπουλο Κ., Παλιούρα Θ. , Βασιλάκη Π..

Ευχόμαστε σε όλους καλή χρονιά, υγεία και ευτυχία.